• Domov
  • O nás
  • Certifikáty
  • Referencie
  • Aktuality
  • Politika ochrany osobných údajov
  • Kontakt
AT CONSULT spol. s r.o.

Menu

  • Životné prostredie
    • Vodohospodárstvo
    • Funkcia vodohospodára
    • Havarijný plán
    • Technicko-bezpečnostný dohľad nad vodnými stavbami
    • Revízny technik ČOV do 50 EO
    • Odpadové hospodárstvo
      • Rozšírená zodpovednosť výrobcov
        • Obaly
        • Neobalové výrobky
        • Elektrozariadenia a elektroodpad
        • Batérie a akumulátory
  • Potravinárstvo a HACCP
    • Potravinárske poradenstvo
    • Uvedenie potravinárskych priestorov do prevádzky
    • Dokumentácia HACCP
    • Prevádzkový poriadok
    • Vzdelávanie v oblasti potravinárstva
  • Prevádzka
    • Legislatívne posúdenie priestorov prevádzkarne
    • Uvedenie priestorov do prevádzky
    • Prevádzkový poriadok
  • Značka kvality
  • PREVÁDZKOVÉ AUDITY
  • Vzdelávanie
    • Hygienické minimum
    • Zákonom povinné školenie potravinárov
    • Prevádzkové postupy pri výkone úradných kontrol potravinárskeho tovaru
    • Legislatíva v sektore mäsa jatočných zvierat a mäsových výrobkov v praxi
    • Legislatíva v sektore ovocie a zelenina v praxi
    • Nové trendy v príprave pokrmov
Životné prostredie

Životné prostredie

V rámci problematiky životného prostredia poskytujeme obhliadky a audity vodohospodárstva, odpadového hospodárstva, zabezpečujeme akreditovaný odber vzoriek vôd, vypracovávame havarijné plány, prevádzkové poriadky, prevádzkovú dokumentáciu, evidencie a hlásenia, zastupujeme pred úradmi a odborne vzdelávame.

Viac
Funkcia vodohospodár

Funkcia vodohospodár

Zabezpečujeme výkon funkcie vodohospodára na základe viazanej živnosti, vykonávame revízie ČOV do 50 EO, TBD – technicko-bezpečnostný dohľad nad vodnými stavbami, audity v oblasti vodného hospodárstva, vypracovávame Havarijné plány, Prevádzkové a Manipulačné poriadky vodných stavieb, čím pomáhame našim zákazníkom predchádzať havarijným situáciám a postihom zo strany orgánov štátnej správy.

Viac
Potravinárstvo, hygiena a HACCP

Potravinárstvo, hygiena a HACCP

Ponúkame Vám odbornosť, skúsenosti a tradíciu pri poskytovaní potravinárskeho poradenstva a HACCP. Vykonávame interné audity potravinárskych prevádzok v zmysle FSSC a ISO 22 000, pripravíme dokumentáciu HACCP podľa zásad správnej výrobnej praxe, prevádzkové poriadky, evidenciu, žiadosti, odborné školenia z HACCP a potravinárskych komodít. Školíme na skúšky z hygienického minima – odbornú spôsobilosť pre prácu v epidemiologicky závažnom prostredí potravinárstva.

Viac
Prevádzka

Prevádzka

Pri otvorení novej prevádzky je potrebné plánovať, zabezpečiť a vybaviť povolenia a prevádzkovú dokumentáciu. Vo fungujúcej prevádzke zas dokumentácie aktualizovať, motivovať a zaškoliť zamestnancov, viesť evidencie, podávať hlásenia, zabezpečovať odbery vzoriek a vykonávať samokontroly. Tu Vám príde vhod naše externé odborné poradenstvo, komunikácia s úradmi a podľa potreby aj naša prítomnosť na prevádzke.

Viac
Predcertifikačný audit k certifikácii ISO

Predcertifikačný audit k certifikácii ISO

Pre získanie certifikátu ISO 9001, ISO 14001 alebo ISO 22000 je potrebné vykonanie predcertifikačného auditu a vypracovanie dokumentácie v súlade s predcertifikačným auditom. Certifikáciou splníte požiadavky aj tých najnáročnejších zákazníkov. Úspešný certifikačný proces a získanie certifikačných známok predstavuje návod na vybudovanie a udržiavanie fungujúceho systému manažérstva kvality.

Viac
Odborné vzdelávanie

Odborné vzdelávanie

Každý predvídavý podnikateľ si ľudský kapitál rozvíja a chráni. Našimi odbornými seminármi a tréningami on the job v oblastiach: potravinárstvo a HACCP, hygienické minimum, odpadové hospodárstvo, vodohospodárstvo, havarijné nácviky, prevádzkové poriadky prispievame k vzdelaniu a motivácii jednotlivcov a tímov. Pomáhame Vám a Vašim zamestnancom rásť.

Viac

OCHORENIE SLINTAČKY A KRÍVAČKY – ODPOVEDE NA OTÁZKY ŠIROKEJ VEREJNOSTI

01.04.2025 • MVDr. Marián Rozložník ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE O OCHORENÍ SLINTAČKY A KRÍVAČKY – ODPOVEDE NA OTÁZKY ŠIROKEJ VEREJNOSTI   Čo je slintačka a krívačka? Slintačka a krívačka (SLAK), anglicky Foot and Mouth Disease (FMD)epizooticae) je akútne vysoko nákazlivé vírusové ochorenie

ATC-admin 1. apríla 2025 Potravinárstvo a hygiena Viac

Svetový deň vody – 22.3.2025

19.03.2025 • Ing. Radovan Hudec Organizácia Spojených národov (OSN) vyhlasuje Svetový deň vody na 22. marca, a to pravidelne už od roku 1993. Dôvodom je skutočnosť, že viac ako miliarda ľudí na svete trpí nedostatkom pitnej vody. Práve v tento deň viaceré

ATC-admin 19. marca 2025 Voda a životné prostredie Viac

Aktualizované informácie k podaniu ročného Ohlásenia a vzniku odpadu a nakladaní s ním

27.11.2024 / aktualizované 12.12.2024 Dňa 25.10.2024 vydalo Ministerstvo ŽP SR Usmernenie k podávaniu Ohlásení o vzniku odpadu a nakladaní s ním v roku 2025, na základe ktorého stanovilo, že ročné Ohlásenie o vzniku odpadu a nakladaní s ním za rok

ATC-admin 27. novembra 2024 Odpady a odpadové hospodárstvo Viac

Zmena v podávaní ročných Ohlásení o vzniku odpadu a nakladaní s ním za rok 2024

28.10.2024  Od 1.1.2025 sa Ohlásenia o vzniku odpadu a nakladania s ním budú podávať výlučne elektronicky. Ministerstvo životného prostredia Slovenskej republiky vydalo dňa 25.10.2024 Usmernenie k podávaniu Ohlásení o vzniku odpadu a nakladaní s ním v roku 2025. Od 1.1.2025 bude možné podať Ohlásenie

ATC-admin 28. októbra 2024 Odpady a odpadové hospodárstvo Viac

Povinný zber textilu od 1.1.2025 – Metodická príručka MŽP pre obce

29.07.2024  Od 1.1.2025 majú obce povinnosť zabezpečiť zavedenie a vykonávanie triedeného zberu textilu, vyplývajúce z § 81 ods. 7 c) zákona č. 79/2015 Z. z. o odpadoch. Podľa organizácie Priatelia Zeme tvorí textilný odpad priemerne 4 % zo všetkých odpadov,

ATC-admin 29. júla 2024 Odpady a odpadové hospodárstvo Viac

Ohlásenie o vzniku odpadu a nakladaní s ním za rok 2023 je potrebné podať do 28.2.2024

29.01.2024 • Ing. Monika Mináriková Ohlásenie o vzniku odpadu a nakladaní s ním sa podáva v zmysle § 3 Vyhlášky č. 366/2015 Z. z. o evidenčnej povinnosti a ohlasovacej povinnosti do 28. februára za predchádzajúci kalendárny rok.   Povinnosť podať Ohlásenie

ATC-admin 29. januára 2024 Odpady a odpadové hospodárstvo Viac

Legislatívna zmena pri skladovaní mäsových výrobkov platná od 1.1.2024

11.01.2024 • MVDr. Marián Rozložník Od nového roku sa zmenili legislatívne podmienky pre skladovanie mäkkých mäsových výrobkov pri manipulácii s nimi a ich umiestňovaní na trh. Prevádzkovateľom sa tak menia aj kritické kontrolné body (CCP) v príručke správnej výrobnej praxe HACCP pre monitorovanie

ATC-admin 11. januára 2024 Potravinárstvo a hygiena Viac

Zmeny vo Vyhláške 533/2007 Z. z. platné od 1.4.2023

28.03.2023 • MVDr. Marián Rozložník 1.4.2023 vstupujú do platnosti zmeny vo Vyhláške 533/2007 Z. z., ktoré priamo odkazujú na príručky HACCP reštaurácií, ako aj zariadení spoločného stravovania. Je Vaše HACCP aktuálne a správne zavedené v prevádzke? Vyhláška Ministerstva zdravotníctva Slovenskej

ATC-admin 28. marca 2023 Potravinárstvo a hygiena Viac

Svetový deň vody – 22.3.2023

20.03.2023 • Ing. Radovan Hudec Organizácia Spojených národov (OSN) vyhlasuje Svetový deň vody na 22. marca, a to pravidelne už od roku 1993. Dôvodom je skutočnosť, že viac ako miliarda ľudí na svete trpí nedostatkom pitnej vody. Práve v tento deň viaceré

ATC-admin 20. marca 2023 Voda a životné prostredie Viac

Zákonom povinné školenie potravinárov

Prevádzkovatelia potravinárskych prevádzok majú povinnosť v zmysle požiadaviek Zákona NR SR č. 152/1995 Z. z. o potravinách zabezpečiť, aby zamestnanci, ktorí prichádzajú priamo alebo nepriamo do styku s potravinami, boli poučení a vyškolení o hygiene potravín v rozsahu primeranom pracovným

ATC-admin 26. októbra 2022 Potravinárstvo a hygiena Viac
  • « Predchádzajúce články

Nájdete nás aj na Facebooku

Fb-Button

Kategórie článkov

  • Odpady a odpadové hospodárstvo (12)
  • Potravinárstvo a hygiena (37)
  • Prevádzka (1)
  • Voda a životné prostredie (2)

Najnovšie články

  • OCHORENIE SLINTAČKY A KRÍVAČKY – ODPOVEDE NA OTÁZKY ŠIROKEJ VEREJNOSTI
  • Svetový deň vody – 22.3.2025
  • Aktualizované informácie k podaniu ročného Ohlásenia a vzniku odpadu a nakladaní s ním
  • Zmena v podávaní ročných Ohlásení o vzniku odpadu a nakladaní s ním za rok 2024
  • Povinný zber textilu od 1.1.2025 – Metodická príručka MŽP pre obce

Naša ponuka

  • Životné prostredie
    • Vodohospodárstvo
    • Funkcia vodohospodára
    • Havarijný plán
    • Technicko-bezpečnostný dohľad nad vodnými stavbami
    • Revízny technik ČOV do 50 EO
    • Odpadové hospodárstvo
      • Rozšírená zodpovednosť výrobcov
        • Obaly
        • Neobalové výrobky
        • Elektrozariadenia a elektroodpad
        • Batérie a akumulátory
  • Potravinárstvo a HACCP
    • Potravinárske poradenstvo
    • Uvedenie potravinárskych priestorov do prevádzky
    • Dokumentácia HACCP
    • Prevádzkový poriadok
    • Vzdelávanie v oblasti potravinárstva
  • Prevádzka
    • Legislatívne posúdenie priestorov prevádzkarne
    • Uvedenie priestorov do prevádzky
    • Prevádzkový poriadok
  • Značka kvality
  • PREVÁDZKOVÉ AUDITY
  • Vzdelávanie
    • Hygienické minimum
    • Zákonom povinné školenie potravinárov
    • Prevádzkové postupy pri výkone úradných kontrol potravinárskeho tovaru
    • Legislatíva v sektore mäsa jatočných zvierat a mäsových výrobkov v praxi
    • Legislatíva v sektore ovocie a zelenina v praxi
    • Nové trendy v príprave pokrmov

Naša ponuka

  • Životné prostredie
  • Potravinárstvo, hygiena a HACCP
  • Prevádzka
  • ISO certifikácia
  • Odborné vzdelávanie

Kontakt

  • AT CONSULT spol. s r.o.
  • Ulica Čerešňárka 123/8
  • 930 41  Hviezdoslavov
  • IČO: 35824671
  • IČ pre DPH: SK2020215549
  • Tel.: +421 31/ 56 25 307
  • Email: atconsult@atconsult.sk
  • → Politika ochrany osobných údajov

Najnovšie články

  • OCHORENIE SLINTAČKY A KRÍVAČKY – ODPOVEDE NA OTÁZKY ŠIROKEJ VEREJNOSTI
  • Svetový deň vody – 22.3.2025
  • Aktualizované informácie k podaniu ročného Ohlásenia a vzniku odpadu a nakladaní s ním
  • Zmena v podávaní ročných Ohlásení o vzniku odpadu a nakladaní s ním za rok 2024
  • Povinný zber textilu od 1.1.2025 – Metodická príručka MŽP pre obce
  • Ohlásenie o vzniku odpadu a nakladaní s ním za rok 2023 je potrebné podať do 28.2.2024

Zaujímate sa o HACCP?

Pozrite si náš projekt HACCP v praxi.

HACCP v praxi.

Náš partner pre gastrozariadenia:
www.gastroonline.sk

Copyright © 2001 - 2025  AT CONSULT spol. s r. o.

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.