• Domov
  • O nás
  • Certifikáty
  • Referencie
  • Aktuality
  • Politika ochrany osobných údajov
  • Kontakt
AT CONSULT spol. s r.o.

Menu

  • Životné prostredie
    • Vodohospodárstvo
    • Funkcia vodohospodára
    • Havarijný plán
    • Technicko-bezpečnostný dohľad nad vodnými stavbami
    • Revízny technik ČOV do 50 EO
    • Odpadové hospodárstvo
      • Rozšírená zodpovednosť výrobcov
        • Obaly
        • Neobalové výrobky
        • Elektrozariadenia a elektroodpad
        • Batérie a akumulátory
  • Potravinárstvo a HACCP
    • Potravinárske poradenstvo
    • Uvedenie potravinárskych priestorov do prevádzky
    • Dokumentácia HACCP
    • Prevádzkový poriadok
    • Vzdelávanie v oblasti potravinárstva
  • Prevádzka
    • Legislatívne posúdenie priestorov prevádzkarne
    • Uvedenie priestorov do prevádzky
    • Prevádzkový poriadok
  • Značka kvality
  • PREVÁDZKOVÉ AUDITY
  • Vzdelávanie
    • Hygienické minimum
    • Zákonom povinné školenie potravinárov
    • Prevádzkové postupy pri výkone úradných kontrol potravinárskeho tovaru
    • Legislatíva v sektore mäsa jatočných zvierat a mäsových výrobkov v praxi
    • Legislatíva v sektore ovocie a zelenina v praxi
    • Nové trendy v príprave pokrmov
Životné prostredie

Životné prostredie

V rámci problematiky životného prostredia poskytujeme obhliadky a audity vodohospodárstva, odpadového hospodárstva, zabezpečujeme akreditovaný odber vzoriek vôd, vypracovávame havarijné plány, prevádzkové poriadky, prevádzkovú dokumentáciu, evidencie a hlásenia, zastupujeme pred úradmi a odborne vzdelávame.

Viac
Funkcia vodohospodár

Funkcia vodohospodár

Zabezpečujeme výkon funkcie vodohospodára na základe viazanej živnosti, vykonávame revízie ČOV do 50 EO, TBD – technicko-bezpečnostný dohľad nad vodnými stavbami, audity v oblasti vodného hospodárstva, vypracovávame Havarijné plány, Prevádzkové a Manipulačné poriadky vodných stavieb, čím pomáhame našim zákazníkom predchádzať havarijným situáciám a postihom zo strany orgánov štátnej správy.

Viac
Potravinárstvo, hygiena a HACCP

Potravinárstvo, hygiena a HACCP

Ponúkame Vám odbornosť, skúsenosti a tradíciu pri poskytovaní potravinárskeho poradenstva a HACCP. Vykonávame interné audity potravinárskych prevádzok v zmysle FSSC a ISO 22 000, pripravíme dokumentáciu HACCP podľa zásad správnej výrobnej praxe, prevádzkové poriadky, evidenciu, žiadosti, odborné školenia z HACCP a potravinárskych komodít. Školíme na skúšky z hygienického minima – odbornú spôsobilosť pre prácu v epidemiologicky závažnom prostredí potravinárstva.

Viac
Prevádzka

Prevádzka

Pri otvorení novej prevádzky je potrebné plánovať, zabezpečiť a vybaviť povolenia a prevádzkovú dokumentáciu. Vo fungujúcej prevádzke zas dokumentácie aktualizovať, motivovať a zaškoliť zamestnancov, viesť evidencie, podávať hlásenia, zabezpečovať odbery vzoriek a vykonávať samokontroly. Tu Vám príde vhod naše externé odborné poradenstvo, komunikácia s úradmi a podľa potreby aj naša prítomnosť na prevádzke.

Viac
Predcertifikačný audit k certifikácii ISO

Predcertifikačný audit k certifikácii ISO

Pre získanie certifikátu ISO 9001, ISO 14001 alebo ISO 22000 je potrebné vykonanie predcertifikačného auditu a vypracovanie dokumentácie v súlade s predcertifikačným auditom. Certifikáciou splníte požiadavky aj tých najnáročnejších zákazníkov. Úspešný certifikačný proces a získanie certifikačných známok predstavuje návod na vybudovanie a udržiavanie fungujúceho systému manažérstva kvality.

Viac
Odborné vzdelávanie

Odborné vzdelávanie

Každý predvídavý podnikateľ si ľudský kapitál rozvíja a chráni. Našimi odbornými seminármi a tréningami on the job v oblastiach: potravinárstvo a HACCP, hygienické minimum, odpadové hospodárstvo, vodohospodárstvo, havarijné nácviky, prevádzkové poriadky prispievame k vzdelaniu a motivácii jednotlivcov a tímov. Pomáhame Vám a Vašim zamestnancom rásť.

Viac

4887463

Domov » Svetový deň vody – 22.3.2023 » 4887463

ATC-admin 20. marca 2023
  • Nasledujúce →

Nájdete nás aj na Facebooku

Fb-Button

Kategórie článkov

  • Odpady a odpadové hospodárstvo (12)
  • Potravinárstvo a hygiena (37)
  • Prevádzka (1)
  • Voda a životné prostredie (2)

Najnovšie články

  • OCHORENIE SLINTAČKY A KRÍVAČKY – ODPOVEDE NA OTÁZKY ŠIROKEJ VEREJNOSTI
  • Svetový deň vody – 22.3.2025
  • Aktualizované informácie k podaniu ročného Ohlásenia a vzniku odpadu a nakladaní s ním
  • Zmena v podávaní ročných Ohlásení o vzniku odpadu a nakladaní s ním za rok 2024
  • Povinný zber textilu od 1.1.2025 – Metodická príručka MŽP pre obce

Naša ponuka

  • Životné prostredie
    • Vodohospodárstvo
    • Funkcia vodohospodára
    • Havarijný plán
    • Technicko-bezpečnostný dohľad nad vodnými stavbami
    • Revízny technik ČOV do 50 EO
    • Odpadové hospodárstvo
      • Rozšírená zodpovednosť výrobcov
        • Obaly
        • Neobalové výrobky
        • Elektrozariadenia a elektroodpad
        • Batérie a akumulátory
  • Potravinárstvo a HACCP
    • Potravinárske poradenstvo
    • Uvedenie potravinárskych priestorov do prevádzky
    • Dokumentácia HACCP
    • Prevádzkový poriadok
    • Vzdelávanie v oblasti potravinárstva
  • Prevádzka
    • Legislatívne posúdenie priestorov prevádzkarne
    • Uvedenie priestorov do prevádzky
    • Prevádzkový poriadok
  • Značka kvality
  • PREVÁDZKOVÉ AUDITY
  • Vzdelávanie
    • Hygienické minimum
    • Zákonom povinné školenie potravinárov
    • Prevádzkové postupy pri výkone úradných kontrol potravinárskeho tovaru
    • Legislatíva v sektore mäsa jatočných zvierat a mäsových výrobkov v praxi
    • Legislatíva v sektore ovocie a zelenina v praxi
    • Nové trendy v príprave pokrmov

Naša ponuka

  • Životné prostredie
  • Potravinárstvo, hygiena a HACCP
  • Prevádzka
  • ISO certifikácia
  • Odborné vzdelávanie

Kontakt

  • AT CONSULT spol. s r.o.
  • Ulica Čerešňárka 123/8
  • 930 41  Hviezdoslavov
  • IČO: 35824671
  • IČ pre DPH: SK2020215549
  • Tel.: +421 31/ 56 25 307
  • Email: atconsult@atconsult.sk
  • → Politika ochrany osobných údajov

Najnovšie články

  • OCHORENIE SLINTAČKY A KRÍVAČKY – ODPOVEDE NA OTÁZKY ŠIROKEJ VEREJNOSTI
  • Svetový deň vody – 22.3.2025
  • Aktualizované informácie k podaniu ročného Ohlásenia a vzniku odpadu a nakladaní s ním
  • Zmena v podávaní ročných Ohlásení o vzniku odpadu a nakladaní s ním za rok 2024
  • Povinný zber textilu od 1.1.2025 – Metodická príručka MŽP pre obce
  • Ohlásenie o vzniku odpadu a nakladaní s ním za rok 2023 je potrebné podať do 28.2.2024

Zaujímate sa o HACCP?

Pozrite si náš projekt HACCP v praxi.

HACCP v praxi.

Náš partner pre gastrozariadenia:
www.gastroonline.sk

Copyright © 2001 - 2025  AT CONSULT spol. s r. o.

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.