Odborné vzdelávanie: semináre, kurzy a školenia – školenie v odpadovom hospodárstve, hygienické minimum, správna výrobná prax a HACCP, hluk, chemické a biologické faktory a ďalšie pomáhajú pripraviť vašich zamestnancov na konkrétne podmienky ich práce na prevádzke. Prezentujú im povinnosti aj práva, predchádzanie ohrozeniam a rizikám, voľbu a používanie osobných pracovných prostriedkov a oboznámia ich v zrozumiteľnej forme s platnými právnymi úpravami. Často sú sprevádzané aj praktickými ukážkami a rôznymi nácvikmi havarijných či iných pracovných situácií. Našim cieľom je zároveň motivovať zamestnancov k dodržiavaniu dohodnutých pravidiel a technických, výrobných postupov a prispieť k rozvoju ich samostatného a zodpovedného prístupu k práci.

Životné prostredie:

  • Firemný špecialista na odpadové hospodárstvo (firemný odpadár)
  • Tréning nácviku nakladanie s odpadmi na prevádzke
  • Tréning nácviku na predchádzanie havarijným situáciám
  • Školenie k vodohospodárskej dokumentácii, prevádzkovým denníkom, havarijným plánom
  • Školenie k povinnostiam a zmenám v odpadovom hospodárstve 

Pracovné prostredie:

  • Školenie pre prácu s expozíciou chemickým, karcinogénnym a mutagénnym faktorom
  • Školenie pre prácu s expozíciou biologickým faktorom
  • Školenie pre prácu s expozíciou hlukom
  • Školenie o manipulácii s bremenami
  • Školenie o vibráciách pri práci
  • Školenie pre prácu so zobrazovacími jednotkami

Prevádzkové poriadky:

Potravinárstvo, hygiena a HACCP a hygienické minimum:

Akreditované školenie: Epidemiologicky závažné činnosti v potravinárstve

odborné semináre

V prípade záujmu o ktorékoľvek školenie nás neváhajte kontaktovať. Konkrétny obsah, termín a miesto konania dolaďujeme na základe individuálnych potrieb.