• Domov
  • O nás
  • Certifikáty
  • Referencie
  • Aktuality
  • Politika ochrany osobných údajov
  • Kontakt
AT CONSULT spol. s r.o.

Menu

  • Životné prostredie
    • Vodohospodárstvo
    • Odpadové hospodárstvo
    • Havarijný plán
    • Technik požiarnej ochrany
  • Potravinárstvo a HACCP
    • Potravinárske poradenstvo
    • Uvedenie potravinárskych priestorov do prevádzky
    • Dokumentácia HACCP
    • Prevádzkový poriadok
    • Vzdelávanie v oblasti potravinárstva
  • Prevádzka
    • Legislatívne posúdenie priestorov prevádzkarne
    • Uvedenie priestorov do prevádzky
    • Prevádzkový poriadok
    • Mystery visitor
  • ISO CERTIFIKÁCIE
  • PREVÁDZKOVÉ AUDITY
    • Interný audit prevádzky
  • Vzdelávanie
    • Hygienické minimum
    • Prevádzkové postupy pri výkone úradných kontrol potravinárskeho tovaru
    • Prevádzkové opatrenia pre zabránenie šírenia nového koronavírusu pri predaji potravín, pokrmov a nápojov
    • Legislatíva v sektore mäsa jatočných zvierat a mäsových výrobkov v praxi
    • Legislatíva v sektore ovocie a zelenina v praxi
    • Nové trendy v príprave pokrmov
Životné prostredie

Životné prostredie

V rámci problematiky životného prostredia poskytujeme obhliadky a audity vodohospodárstva, odpadového hospodárstva, vykonávame akreditovaný odber vzoriek vôd, vypracuvávame havarijné plány, dokumentáciu, evidencie a hlásenia, zastupujeme pred úradmi a odborne vzdelávame.

Viac
Potravinárstvo, hygiena a HACCP

Potravinárstvo, hygiena a HACCP

Ponúkame Vám odbornosť, skúsenosti a tradíciu pri poskytovaní potravinárskeho poradenstva a HACCP. Vykonávame interné audity potravinárskych prevádzok v zmysle FSSC a ISO 22 000, pripravíme dokumentáciu HACCP podľa zásad správnej výrobnej praxe, evidenciu, žiadosti, odborné školenia z HACCP a školenia na skúšky z hygienického minima.

Viac
Prevádzka

Prevádzka

Plánujete otvorenie novej prevádzky, a neviete, čo všetko na to bude potrebné zabezpečiť a vybaviť? Alebo máte zabehnutú prevádzku, ale potrebujete čo-to vyladiť, dotiahnuť alebo aktualizovať? Potrebujete externého poradcu pre rozvoj vášho podnikania alebo potrebujete zaškoliť seba či zamestnancov? Nestíhate viesť všetky záznamy, evidencie a podávať hlásenia?

Viac
Certifikácia ISO a FSSC

Certifikácia ISO a FSSC

Získaním certifikátu ISO 9001, ISO 22000 alebo FSSC 22000 splníte požiadavky aj tých najnáročnejších zákazníkov. Úspešný certifikačný proces a získanie certifikačných známok predstavuje návod na vybudovanie a udržiavanie fungujúceho systému manažérstva kvality.

Viac
Zmena účelu využitia priestoru

Zmena účelu využitia priestoru

Chcete využívať vlastné či prenajaté priestory na iné účely, ako to je stanovené kolaudačným rozhodnutím? Zmena účelu využitia priestorov je pomerne náročný proces, ktorým sa mení účel priestoru určený v kolaudačnom rozhodnutí. Ponúkame vám kompletné poradenstvo, vypracovanie potrebnej dokumentácie a žiadostí, rokovanie a zastupovanie pred dotknutými úradmi...

Viac
Odborné vzdelávanie

Odborné vzdelávanie

Každý predvídavý podnikateľ si ľudský kapitál rozvíja a chráni. V prostredí firiem klientov pôsobíme motivačne, budujeme dočasné tímy a cítime sa dobre v prevádzkových podmienkach. Našimi odbornými seminármi a tréningami on the job, ale aj v oblasti mäkkých zručností, koučovaním jednotlivcov a tímov pomáhame Vám a Vašim zamestnancom rásť.

Viac

anton-y-bjqTUUw2Q-unsplash

Domov » Aktuálne hygienické opatrenia účinné od 15.10.2020 » anton-y-bjqTUUw2Q-unsplash

ATC-admin 15. októbra 2020

Nájdete nás aj na Facebooku

Fb-Button

Kategórie článkov

  • Odpady a odpadové hospodárstvo (8)
  • Potravinárstvo a hygiena (36)
  • Prevádzka a inžiniering (3)
  • Voda a životné prostredie (1)
  • Zo života našej firmy (4)

Najnovšie články

  • Svetový deň vody – 22.3.2023
  • Zákonom povinné školenie potravinárov
  • ZÁKON O POTRAVINÁCH Č. 152/1995 Z. Z. PRIPRAVUJE VÝRAZNÉ ZMENY PRE PREVÁDZOVATEĽOV. TÝKAJÚ SA ZMENY AJ VÁS?
  • Usmernenie MŽP SR pre nakladanie s odpadom z testovania zamestnancov
  • Koniec predaja jednorazových plastových výrobkov

Naša ponuka

  • Životné prostredie
    • Vodohospodárstvo
    • Odpadové hospodárstvo
    • Havarijný plán
    • Technik požiarnej ochrany
  • Potravinárstvo a HACCP
    • Potravinárske poradenstvo
    • Uvedenie potravinárskych priestorov do prevádzky
    • Dokumentácia HACCP
    • Prevádzkový poriadok
    • Vzdelávanie v oblasti potravinárstva
  • Prevádzka
    • Legislatívne posúdenie priestorov prevádzkarne
    • Uvedenie priestorov do prevádzky
    • Prevádzkový poriadok
    • Mystery visitor
  • ISO CERTIFIKÁCIE
  • PREVÁDZKOVÉ AUDITY
    • Interný audit prevádzky
  • Vzdelávanie
    • Hygienické minimum
    • Prevádzkové postupy pri výkone úradných kontrol potravinárskeho tovaru
    • Prevádzkové opatrenia pre zabránenie šírenia nového koronavírusu pri predaji potravín, pokrmov a nápojov
    • Legislatíva v sektore mäsa jatočných zvierat a mäsových výrobkov v praxi
    • Legislatíva v sektore ovocie a zelenina v praxi
    • Nové trendy v príprave pokrmov

Naša ponuka

  • Životné prostredie
  • Potravinárstvo, hygiena a HACCP
  • Prevádzka
  • ISO certifikácia
  • Interné prevádzkové audity
  • Odborné vzdelávanie

Kontakt

  • AT CONSULT spol. s r.o.
  • Ulica Čerešňárka 123/8
  • 930 41  Hviezdoslavov
  • IČO: 35824671
  • IČ pre DPH: SK2020215549
  • Tel.: +421 31/ 56 25 307
  • Email: atconsult@atconsult.sk
  • → Politika ochrany osobných údajov

Najnovšie články

  • Svetový deň vody – 22.3.2023
  • Zákonom povinné školenie potravinárov
  • ZÁKON O POTRAVINÁCH Č. 152/1995 Z. Z. PRIPRAVUJE VÝRAZNÉ ZMENY PRE PREVÁDZOVATEĽOV. TÝKAJÚ SA ZMENY AJ VÁS?
  • Usmernenie MŽP SR pre nakladanie s odpadom z testovania zamestnancov
  • Koniec predaja jednorazových plastových výrobkov
  • Porovnanie kvality potravín na Slovensku, v Nemecku a v Rakúsku

Zaujímate sa o HACCP?

Pozrite si náš projekt HACCP v praxi.

HACCP v praxi.

Náš partner pre gastrozariadenia:
www.gastroonline.sk

Copyright © 2001 - 2023  AT CONSULT spol. s r. o.

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.